Această grădină de inspirație montană este un colț de paradis rustic, unde denivelările de teren și zidurile de susținere din piatră cubică creează un peisaj natural și pitoresc. Pinii și leylandii se înalță majestuos, oferind umbră și un aer de munte autentic, în timp ce hortensiile și plantele perene își dezvăluie splendoarea în culori vibrante și texturi variate. Plimbându-te prin această grădină, te simți transportat într-o lume idilică, unde natura și liniștea se împletesc armonios, oferind un refugiu de relaxare și contemplare.

Magazia, construită din cărămidă și lemn, se integrează perfect în peisajul grădinii, oferind un spațiu practic pentru depozitarea uneltelor și materialelor de grădinărit. Designul său din cărămidă completează estetic jardinierele, creând o armonie vizuală și un sentiment de continuitate în întregul spațiu.

Mestecenii grațioși oferă umbră și răcoare, creând un ambient plăcut și reconfortant. În plus, abundența de plante perene și arbuști adaugă varietate și culoare peisajului, creând un spectacol vizual ce încântă toate simțurile.

Aleeile serpuite din pietriș conduc pașii prin acest peisaj pitoresc, invitându-vă să descoperiți fiecare colț ascuns al grădinii. Pentru cei mici, locul de joacă amenajat cu dale în gazon oferă un spațiu sigur și vesel, unde copiii pot explora și se pot juca în aer liber.

Această grădină rustică, cu atmosfera sa relaxantă și elementele sale naturale, este locul ideal pentru a evada din agitația cotidiană și a vă bucura de frumusețea și simplitatea naturii. Proiectată cu grijă și atenție la detalii, această grădină îmbină funcționalitatea cu estetica, creând un spațiu de vis pentru orice iubitor de natură.

Gradina rustica

 

                    Această grădină rustică este o adevărată oază de liniște și frumusețe, unde fiecare detaliu reflectă pasiunea pentru natură și tradiție. Punctul de atracție al grădinii sunt jardinierele din cărămidă, amplasate strategic pentru a atrage privirile și a evidenția vegetația luxuriantă. Aceste jardiniere, pline de flori vibrante și plante aromatice, adaugă un plus de autenticitate și culoare spațiului exterior.

 

Gradina montana

 

                   O grădină montană evocă atmosfera serenă a munților prin denivelările naturale și zidurile de piatră care susțin terenul. Coniferele impunătoare, precum brazii și pinii, oferă umbră și prospețime, în timp ce plantele alpine și tufele de rododendron adaugă culori vibrante. Acest peisaj idilic combină frumusețea naturală și rusticitatea, creând un refugiu liniștit și plin de farmec.

 

  • Zona grătar: Acesta este locul unde magia culinară prinde viață. Echipată cu un grătar modern, zona devine scena unor festinuri delicioase preparate de părinți, în timp ce photinia și festuca oferă un fundal verde și elegant.

 

Elemente naturale și design:

Pavajul din dale neregulate, intercalate cu pietriș, dă grădinii un aer rustic și primitor. Mestecenii înalți aduc un strop de natură sălbatică și libertate, în timp ce sambucus și achilegia adaugă culoare și viață. Aceste plante creează un spațiu variat și armonios, oferind un echilibru perfect între frumusețe și funcționalitate.

Această grădină urbană nu este doar un refugiu verde în mijlocul agitației orașului, ci și un loc unde familia își găsește echilibrul și fericirea zilnică.

În inima orașului, această grădină de 30 mp este o oază de liniște și bucurie pentru o familie caldă și iubitoare, formată din părinți grijulii, o fată de 17 ani și un băiat de 12 ani. Fiecare colț al acestei grădini este gândit pentru a aduce împreună frumusețea naturii și confortul unui spațiu primitor.

 

Zonele principale ale grădinii:

  • Zona de luat masa: Imaginează-ți mese pline de râsete și povești, înconjurate de mirosul dulce al iasomiei. Aici, familia se adună în fiecare seară, savurând momentele împreună sub umbra plăcută a plantelor.

  • Zona firepitt: În serile răcoroase, acest mic șemineu exterior devine centrul atenției. Cu bănci confortabile și scaune aranjate în jurul focului, fiecare membru al familiei își găsește locul pentru a împărtăși gânduri și a crea amintiri. Hosta și heuchera, cu frunzele lor decorative, adaugă o notă de culoare și căldură acestui spațiu intim.

Gradina urbana

 

                    Această grădină urbană de 30 mp este un refugiu de liniște și frumusețe pentru o familie iubitoare, cu zone dedicate pentru luat masa, firepitt și grătar. Împodobită cu iasomie, hosta, photinia și mesteceni, grădina emană căldură și confort. Pavajul din dale neregulate și pietriș adaugă un farmec rustic și primitor.

 

Cufundați-vă în selecția curată de plante japoneze, cu alura atemporală a Pinului Bonsai, a grațioasei Salcie plangatoare, a delicatului Equistem, a vibrantului Artar japonez și a încântătoarei Azalee.

Pini pitici adaugă o notă de farmec veșnic verde, în timp ce plantele care acoperă solul, cum ar fi Tymus, crază o tapiserie luxuriantă.

                   Pentru practicalitatea și drenaj, pietricele mici rotunde formează zona principală, satisfacând nevoile unice ale grădinii și bunăstarea câinelui activ al stăpânilor.

O bancă amplasată atent invită momente de reflecție, înconjurată de sunetele blânde ale unei fântâni de beton.

Această grădină de inspirație japoneză nu numai că reflectă un echilibru armonios al naturii, ci și stilul de viață activ al proprietarilor săi.

Ca pasionați de alergare, ciclism și meditație, grădina se transformă perfect dintr-un paradis de liniște într-un spațiu energizant pentru exerciții și practici conștiente.

Bine ați venit într-o bucată de Japonia, amplasată în inima orașului.

Gradina japoneza

 

                    Va invitam sa admirati frumusețea senină a proiectului nostru de grădină în oraș, un refugiu liniștit inspirat de eleganța designului japonez.

Pe măsură ce intri, luminile ambientale din pagodă aruncă o strălucire moale, creând o atmosferă încântătoare care transformă spațiul într-un refugiu liniștitor.

 

În timp ce vă plimbați prin grădină, veți fi întâmpinat de tonurile bogate și modelele complicate ale accentelor ceramice marocane, țesând o tapiserie de culoare pe fundalul cald al pavajului din cărămidă roșie.

Un mic iaz reflectă cerul azur, înconjurat de hortensii, buxus, hosta și heuchera, creând o oază luxuriantă de verdeață.

O notă de romantism este adăugată de trandafiri cățărători, grilaje care urcă grațios, în timp ce murmurul blând al unei fântâni marocane umple aerul de liniște.

Despărțitoarele metalice decorative nu numai că definesc spațiile, ci adaugă și o notă de rafinament, creând un aspect primitor.

                  Având în vedere viata activă, am proiectat spații pavate strategic pentru a găzdui jocul energizant a doi băieți mici.

Fie că este vorba de mers cu bicicleta sau de fotbal, grădina trece fără probleme de la un refugiu marocan senin la un loc de joacă exuberant.

                   Dincolo de farmecul său estetic, această grădină de inspirație marocană servește ca un sanctuar pentru relațiile de familie și joacă în aer liber. Este o dovadă a angajamentului nostru de a crea grădini care nu numai că reflectă gusturile unice ale clienților noștri, ci și sporesc bucuria vieții de zi cu zi.

Bine ați venit într-o bucată de Maroc, chiar în inima orașului.

Gradina marocana

 

                Pășește în alura fermecătoare a grădinii noastre recent finalizate, unde spiritul vibrant al Marocului se întâlnește cu bucuriile practice ale vieții în familie.

                 Acest refugiu de inspirație marocană este o sărbătoare vizuală, împodobită cu elemente alese cu meticulozitate pentru a crea un amestec armonios de cultură și funcționalitate.

 

Contact

email@contact.ro

00-123 București

Bulevardul Poligrafiei 52

Orarul de lucru

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Sambata

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

10:00 - 13:00

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.

Bulevardul Poligrafiei 52, sector 1,  București

+40 734 852 795

Portofoliu