BACK

Termeni si conditii

 

SC Atari Deco Solutions S.R.L. furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam citirea acestora pentru folosirea cat mai buna a Site-ului. SC Atari Deco Solutions S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari Site-ului www.byines.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta Site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre Utilizatori/Cumparatori in acest sens. SC Atari Deco Solutions S.R.L. precizeaza, pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site, ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si sau a design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. 

De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe www.byines.ro pot fi modificate de catre SC Atari Deco Solutions S.R.L. fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.byines.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.

 

Definitii si Temeni

Site - reprezinta Site-ul apartinand SC Atari Deco Solutions S.R.L., care se afla la adresa www.byines.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul si/sau Cumparatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre SC Atari Deco Solutions S.R.L.

Vanzator - reprezinta societatea SC Atari Deco Solutions S.R.L., cu sediul in Lehliu Gara, Strada Macinului, nr.14, Judetul Calarasi, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J si avand Codul Unic de Inregistrare 25870888.

Utilizator - reprezinta persoana care acceseaza Site-ul.

Cumparator - reprezinta orice persoana fizica sau juridica care inregistreaza o comanda pe site.

Cont - reprezinta sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, Bunuri, etc.).

Comanda -  document electronic de dispozitie care reflecta cererea care se da de catre un Cumparator Vanzatorului pentru livrarea unor bunuri si/sau servicii, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site si sa faca plata acestora.

Contract - reprezinta o comanda confirmata de catre Vanzator, prin care acesta este de acord sa livreze Cumparatorului produse, iar Cumparatorul este de acord sa efectueze plata acestora.

Bunuri si servicii - reprezinta produsele si/sau serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului, ca urmare a Contractului incheiat.

Promotie sau Campanie - actiunea de a expune a unui produs în scopuri comerciale, pentru a face cunoscută o marcă sau un tip de produs avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Review - reprezinta o evaluarea scrisa a Cumparatorului sau Utilizatorului pentru bunurile sau serviciile prezentate pe Site.

Raspundere

Conform legilor in vigoare, Comanda facuta pe acest Site se considera un contract intre Cumparator si Vanzator si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Vanzatorul se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar Cumparatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Vanzatorul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale. 

Vanzatorul foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Preturile serviciilor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor servicii refuzate. Deasemeni Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Parerile exprimate in Reviw-urile produselor sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a Vanzatorului. Vanzatorul nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor. Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Orice sesizare legata de incalcarea dreptului de autor, va rugam sa o trimiteti la adresa office@byines.ro

Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de catre Vanzator sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul/Cumparatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Vanzatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

Confidentialitate

In vederea crearii Contului, Cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de inregistrare a Contului. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea Cont din Site-ul nostru.

Deschiderea unui Cont pe Site-ul nostru implica alegerea unei parole. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei Cumparatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Vanzatorul va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii Cumparatorilor privind situatia contului de pe Site-ul nostru, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Vanzatorul poate notifica Cumparatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice Cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe Site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele operatorilor de plati iar Vanzatorul nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul ziggystore.ro

Acest site web este detinut si gestionat de catreARTARI DECO SOLUTIONS SRL, identificata cu CUI 25870888, J51/16/2018, pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a ARATI DECO SOLUTIONS SRL si filialelor sale.

ARATI DECO SOLUTIONS SRL proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale ARATI DECO SOLUTIONS SRL. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

Principii de protejare a datelor cu caracter personal

Politica de protejare a datelor in site-ul byines.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;

  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;

  • Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;

  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intârziere;

  • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea in care datele personale sunt procesate;

  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;

  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam includ urmatoarele:

-       tip client persoana fizica/persoana juridica; nume; prenume; cnp; tara; judet; localitate; adresa; cod postal; telefon; email; parola.

-       colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

-       colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.

-       colectam date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

 

Scopul colectarii datelor personale:

-       informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achizitionate;

-       trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS),  numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul;

-       cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpărătorului.

 

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, ATARI DECO SOLUTIONS SRL  poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în scopurile menționate mai sus, după cum urmează:  firmele de curierat, furnizorii de servicii de marketing, firmei de contabilitate, firmei care se ocupa de administrarea site-ului web.

Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Uniunea Europeana.

In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, ATARI DECO SOLUTIONS SRL  va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza un extras sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care ATARI DECO SOLUTIONS SRL intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contacta pe email la office@byines.ro sau la telefon 0734852795

E-mailuri de marketing

ATARI DECO SOLUTIONS SRL are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamântul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamânt trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci când clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ).

Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la office@byines.ro. O data ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, atât cât si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

Plângeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plângere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plângerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si ATARI DECO SOLUTIONS SRL nu a tratat plângerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plângere autoritatii superioare.

Plângerile pot fi trimise pe email la adresa office@byines.ro .

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din când in când, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul ATARI DECO SOLUTIONS SRL. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

Dreptul de retragere

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la data in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunului achizitionat.

Pentru a isi exercita dreptul de retragere, Consumatorul informeaza Atarti Deco Solutions S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: e-mail la adresa office@byines.ro. Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Produsele care prezinta interventii neautorizate, modificari fizice, zgarieturi, socuri, lovituri, ciobiri, urme de folosire excesiva, etc. Dispozitivele medicale si accesoriile acestora nu cad sub incidenta acestei ordonante (art 3, alin 3, lit b) si nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii.

Produsele desigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar. Pentru asta avem nevoie sa ne comunicati in scris codul Iban si titularul contului.Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare.

Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

LEGISLATIA APLICABILA

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor dateLegea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii privateOrdonanta nr. 130 (r1) din 31/08/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

DESPRE COMPANIE

 

 

In viziunea nostra, gradina, indiferent te tipul acesteia, trebuie sa ne invite la relaxare, sa ne conecteze cu natura, sa contribuie la ecosistemul natural al zonei si sa ne hraneasca atat fizic cat si spiritual.

MENIU

ADRESĂ

București

Bd. Poligrafiei, nr. 50-52

tel. 0734 852 795

office@byines.ro

CONTACT

Adresa ta e-mail:
Conținutul mesajului:
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Copyright 2017 | Pagină web realizată în WebWave